Deel dit artikel ‹ Terug

Kaartverkoop Mills Ondernemers Muziekspektakel begonnen

Geplaatst op: vrijdag 7 september 2007


Op zaterdag 3 november staat het Mills Ondernemers Muziekspektakel 2007 op het programma. De kaartverkoop voor deze jaren 70 party met diverse artiesten is ondertussen begonnen. Kaartjes zijn in de voorverkoop a 10 euro verkrijgbaar bij de receptie van Fitland en boekhandel Schipperheijn in Mill. Natuurlijk ook online via www.muziekspektakel.nl.

Albert West, Toni Willé (Pussycat) en Bonnie St. Claire zijn live te horen en zien op het 2e Mills Ondernemers Muziekspektakel op zaterdag 3 november vanaf 20.00 uur. Daarnaast is er een tribute to Boemerang door Boemerang gitarist Stanny Goossens en nemen de Kendons u mee terug naar de jaren 70 met de grootste dans en feesthits uit die tijd. Net als vorig jaar zal deze bere gezellige muziekavond die geschikt is voor jong en oud gehouden worden in party en evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill.

Het Mills Ondernemers Muziekspektakel is een initiatief van de OndernemersVereniging Mill. Hiermee wil men eens op een andere manier (geen beurs) laten zien dat er in de gemeente Mill heel wat ondernemingen en ondernemers actief zijn. Een overzicht van ondernemers die betrokken zijn bij het Muziekspektakel is te vinden op de website www.muziekspektakel.nl en op de avond zelf tijdens een digitale bedrijfspresentatie. Maar ondernemers willen tijdens het Muziekspektakel vooral iedereen een gezellige feestavond met prima artiesten bezorgen.

Omdat deze avond ook geschikt is voor een gezellige avond uit met bijvoorbeeld medewerkers, collega’s, vrienden en kennissen, zijn er ook speciale groepskortingen. Een overzicht hiervan is te vinden op www.muziekspektakel.nl. Tevens zijn hier a 10 euro kaartjes online te bestellen die vervolgens via de post bij u thuis worden bezorgd. Aan de kassa is de entree op 3 november 12,50 euro. Op is op en vol is vol dus reserveer nu!
advertentie