Deel dit artikel ‹ Terug

Stands gezocht voor productenmarkt Mill

Geplaatst op: maandag 5 september 2011


Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober staat voor de vierde keer de Week van de Smaak weer op de agenda. De Week van de Smaak is een nationaal evenement met honderden grote en kleine lokale activiteiten waarin 'smaak' centraal staat. Ook de Nieuwenhof in Mill neemt hier aan deel. Gedurende deze week vindt u er iedere dag van 11.00 uur tot 17.00 uur een markt met diverse natuurlijke producten. Ook u kunt zich nog aanmelden als u deel wilt nemen aan deze markt.

Schaapskudde Ovis & Eco heeft als thuisbasis groepsaccommodatie de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill. De laatste jaren is dit alles uitgegroeid tot een locatie met tal van aan de schaapskudde gerelateerde activiteiten. Een van die activiteiten is deelnemen aan de Week van de Smaak. Tijdens deze week spelen namelijk ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding de hoofdrol. En dat is precies waar Marianne van Heijningen met haar schaapskudde ook actief mee is.

Daarom vind u in de rietgedekte stal aan de Nieuwenhofweg in Mill van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober tal van kraampjes met eerlijke en ambachtelijke producten. Er zijn al diverse aanmeldingen van mensen die er ook hun eigengemaakte producten aan willen bieden, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers. Dus maakt u bijvoorbeeld jam, honing, sappen, groente uit de eigen tuin, wijn, of noem maar op aan eigengemaakte of gekweekte of gezaaide producten, doe dan mee aan de Week van de Smaak bij de Nieuwenhof in Mill.

Aanmelden kan via info@groepsaccommodatiedenieuwenhof.nl of telefonisch 0636140330.
advertentie