Deel dit artikel ‹ Terug

Maarliefst 5 dagen kermis bij café de Geminte

Geplaatst op: vrijdag 7 september 2007


In de meeste horecagelegenheden in Mill is het 4 dagen feest tijdens de kermis. Maar bij Emil en Judith in café de Geminte begint het al op vrijdagavond 14 september. Tijdens deze pre party pakt de Geminte meteen flink uit met feest DJ Maarten. Maar ook alle dagen daarna heeft men een leuk en gevarieerd feestprogramma in elkaar weten te zetten.

Naast het kaslichten op vrijdagavond 14 september is er ook volop feest met DJ en feestzanger Maarten in café de Geminte. Maarten stond diverse keren in de top 100 met de hits ‘Zeg niet nee’ ‘Ik ben een kikker’ en ‘Alle idioten zingen over boten’. Na deze knallende opening gaat het feest op zaterdagavond door met DJ Harm. We kennen hem ook als Elvis from Mill maar zijn repertoire is veel breder en dat laat hij daar dan ook horen.
Op zondag 16 september zijn bij de Geminte vanaf 13.30 uur diverse smartlappenkoren te horen en zien. Deze koren nemen deel aan het derde Millse smartlappenfestival wat in alle horecagelegenheden in het centrum gehouden zal worden. Speciaal hiervoor zal café de Geminte een groot terras creëren waarvoor de Hoogstraat tijdelijk zal worden afgesloten. Na deze smartlappenkoren zal het feest doorgaan met Conny en Ilse Bens als SamSam.
Tijdens de carnaval wist après-ski DJ Toine café de Geminte op kop te zetten. Op speciaal verzoek van klanten maar ook van Toine zelf gaat hij op maandagavond 17 september verder waar hij in februari gebleven was. De kermis zal bij de Geminte worden afgesloten met smartlappenzanger Patriek Verdriet. De bezoekers van Gemintepop weten dat dit ook weer feesten, zingen en lachen gaat worden.

Emil en Judith wensen iedereen fijne kermisdagen en graag tot ziens in Mill. Nu alvast in de sfeer komen of meer lezen over de Geminte kan op www.degeminte.nl
advertentie