Deel dit artikel ‹ Terug

Basisschool De Nienekes verwelkomt peuterspeelzaal Nienke

Geplaatst op: donderdag 25 augustus 2011


Op dinsdag 23 augustus opende wethouder Willemieke Vervoort de nieuwe peuterspeelzaal in basisschool De Nienekes. Onder toeziend oog van de peuters, leerlingen van de basisschool en ouders, werd de nieuwe naam onthuld: peuterspeelzaal Nienke.

Met ingang van het nieuwe schooljaar is peuterspeelzaal Nienke van Spring Kinderopvang gehuisvest in basisschool De Nienekes aan de Helwigstraat 1A in Cuijk. Voorheen was de peuterspeelzaal onder de naam Het Centrum gevestigd in De Triangel. Nu peuterspeelzaal en basisonderwijs onder één dak zitten, kunnen peuters alvast wennen aan de school. De leerkrachten van de basisschool en de pedagogisch medewerkers van de peuterspeelzaal zorgen er samen voor dat de kinderen zich thuis voelen.

Peuterspeelzaal Nienke is geopend op dinsdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur, deze tijd is voortaan gelijk aan de basisschooltijd. Bij voldoende vraag kunnen ouders ook gebruik maken van verlengde opvang deze dagdelen. Op de overige dagdelen kunnen ouders, eveneens bij voldoende vraag, gebruik maken van dagopvang voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot en met 4 jaar, inclusief vakantieopvang. Peuterspeelzaal Nienke maakt deel uit van Spring Kinderopvang. Kijk voor meer informatie op www.spring-kinderopvang.nl of neem contact op met de Klantenservice via (088) 20 88 208.