Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe locatie voor feesttent tijdens Millse kermis

Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2011


Door de bouw van SCC Myllesweerd is het gemeentehuisplein niet meer beschikbaar voor activiteiten. Hierdoor is ook de feesttent tijdens de Millse kermis die geëxploiteerd wordt door de gezamenlijke horeca verhuist. Deze is van zaterdag 17 t/m dinsdag 20 september daarom te vinden op het voormalige terrein van garagebedrijf Vlaar aan de hoek Hoogstraat Oranjeboomstraat. Maar ook hier zal het weer als vanouds een bere gezellig feest worden met een ijzersterk programma.

Dat ijzersterke muziekprogramma begint in de feesttent al op zaterdagavond 17 september met de band Crystal Dream. Deze echte allround band verzorgde vorig jaar nog het voorprogramma van de Guus Meeuwis concerten en is ook op veel festivals en evenementen te vinden met een fantastische U2 act. Op zondagmiddag zal vanaf 12.00 uur de feesttent gevuld worden met koren tijdens het Smartlappenfestival en Riverside zet vanaf 21.30 uur de tent op zijn kop. Maandagavond is de regionale coverband Random te gast in de feesttent en traditioneel wordt de Millse kermis in de tent afgesloten met top formatie Tilt.

Kijk voor meer informatie rond alle activiteiten tijdens de Millse kermis op de online uitagenda www.uitinmill.nl. Namens alle samenwerkende horecaondernemers wensen wij u nu alvast een prettige kermis!