Deel dit artikel ‹ Terug

Cultuur aan de Maas Zondag 28 augustus 2011 Schouwburg Cuijk in actie!

Geplaatst op: maandag 22 augustus 2011


Schouwburg Cuijk luidt het nieuwe seizoen in vol actie.
Op zondag 28 augustus 2011 vindt het jaarlijkse evenement "Cultuur aan de Maas" in Cuijk plaats. Schouwburg Cuijk presenteert zich dit jaar op ludieke wijze.

Personen herkenbaar aan rode T-shirts bedrukt met de voorkant van het nieuwe TheaterMagazine 2011/2012, delen flyers uit met unieke actiecodes. Vul de actiecode in op de website van Schouwburg Cuijk en maak kans op een avond uit, of een diner bij kaarslicht. Volg Schouwburg Cuijk op Twitter en Facebook en laat een ‘culturele groet’ achter om kans te maken op een van de andere prijzen, beschikbaar zijn gesteld door Schouwburg Cuijk en Van der Valk Hotel Cuijk.

Ook voor de jongste bezoekers van de culturele dag is het opletten geblazen. Middels een kleurplatenactie maken kinderen kans op kaartjes voor een van de familievoorstellingen in Schouwburg Cuijk en andere leuke prijzen, beschikbaar gesteld door Schouwburg Cuijk, Readshop Cuijk en Intertoys.

Medewerkers van Schouwburg Cuijk hopen alle inwoners van Cuijk en omgeving tijdens deze dag tussen 13 en 16 uur te begroeten.

Website: www.schouwburgcuijk.nl
Facebook: facebook.com/schouwburgcuijk
Twitter: twitter.com/schouwburgcuijk
Youtube: youtube.com/schouwburgcuijk
Mobiele website: schouwburgcuijk.nl/m