Deel dit artikel ‹ Terug

Opendagen bij 17 vestigingen Fitland

Geplaatst op: maandag 22 augustus 2011


Fitland organiseert van zaterdag 3 tot en met donderdag 8 september opendagen. Dit om iedereen kennis te laten maken met tal van sportmogelijkheden. Bij 17 vestigingen van de Fitland-groep staan de deuren op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 13.00 uur open en van maandag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 21.00 uur. Iedereen die tijdens deze opendagen lid wordt van Fitland kan tot 1 januari 2012 gratis sporten.

Zo vlak na de vakantie is het goed weer eens lekker aan de conditie te werken. Dat kan bij Fitland op diverse manieren. Om de mogelijkheden die er zijn eens goed onder de aandacht te brengen organiseert Fitland een aantal opendagen. Dat op de vestigingen in Mill, Gemert, Boxmeer, Den Bosch, Deurne, Eindhoven Willemstraat, Olympia Fitnesswereld Eindhoven, Gennep, Goes Zeelandhallen, Goes Sportpark, Helmond, Kerkrade Tunnelweg, Kerkrade d’r Pool, Oss, Uden, Veghel en Vlissingen.

Naast veel bekende en vertrouwde soorten van sport en fitness bieden een aantal vestigingen van Fitland vanaf september ook 2 nieuwe activiteiten. Een nieuwe vorm van trainen en werken aan een betere conditie is Kranking. Dit is de nieuwe cardio- en krachttraining op de Krankcycle. Een bovenlichaam rotatietraining (fietsen met je armen), die is ontwikkeld door Johnny G, de man achter het concept Spinning. Kranking is effectief voor de spieren van het gehele bovenlichaam, goed voor hart en longen, uitdagend, plezierig en een super ‘calorieburner’. Een unieke training op een uniek apparaat.

Medewerkers van Fitland bekijken samen met u welke training het beste bij u past. Daarna krijgt u uiteraard begeleiding bij het opzetten en uitvoeren van uw fitnessprogramma. Maar vanaf september kunt u bij enkele vestigingen ook gebruik maken van een LAPT, Los Angles Personal Trainer. Deze uit de USA overgevlogen vorm van individuele begeleiding was eerst alleen voor artiesten en overige VIP’s, maar biedt Fitland nu ook aan voor alle leden die hier prijs op stellen. Zeker wanneer u doelen wilt behalen, afvallen, conditie verbeteren en dat alles binnen een bepaalde tijd, kan een LAPT u daar bij helpen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Fitland? Kijk dan op www.fitland.nl. Daar vindt u ook een overzicht van alle vestigingen, hun mogelijkheden, openingstijden en contactgegevens.