Deel dit artikel ‹ Terug

34e Zandsevelddag te Sint Anthonis.

Geplaatst op: woensdag 3 augustus 2011


Op zondag 14 augustus a.s. is het weer zover, de 34e Zandsevelddag georganiseerd door Buurtvereniging Zandseveld zal dan gehouden worden op het grote grasveld achter Bakkerij de Bakkertjes in Sint Anthonis. Ons sterke punt zal wederom zijn dat wij GEEN ENTREE heffen, zodat u geheel vrijblijvend een rondje kan lopen over deze supergezellige rommelmarkt. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Wij nodigen u hierbij van harte uit om deze dag mee te maken, de verkoop start om klokslag 13.00 uur en zal eindigen om 17.00 uur. Iedereen, jong en oud, is hierbij van harte welkom.
Naast de grote rommelmarkt is er een luchtkussen, een speelgoedkraam, een snoepkraam, een boekenkraam, een kledingkraam en nog veel meer. De mooiste spullen zullen per opbod verkocht worden. Dweil orkest “Vur de Joeks” uit Vianen zal zorgen voor een gezellige sfeer door live muziek.

In de consumptietent kan men vanaf 12.00 uur terecht voor een hapje en een drankje.
Ook zal het Rad van Avontuur draaien om leuke prijzen te winnen en om 16.30 uur zal uit alle verkochte loten het winnende lot getrokken worden dat recht geeft op de hoofdprijs namelijk een ballonvaart. Een gedeelte van de opbrengst zal dit jaar weer aan een goed doel geschonken worden namelijk Stichting Namelok uit Sint Anthonis. Ferdi Verberk en Inge Vloet zullen deze middag in een kraam staan en uitleg geven en aandacht vragen voor hun stichting.

Op zaterdag 13 augustus a.s. zullen de medewerkers van de buurtvereniging in het dorp Sint Anthonis spullen voor de rommelmarkt ophalen. Het ophalen start om 11:00 uur met diverse ophaalvoertuigen die duidelijk herkenbaar zijn, deze zullen voorafgegaan worden door een geluidswagen.
Om te voorkomen dat de vereniging met een grote partij restafval blijft zitten verzoeken wij eenieder om alleen die spullen aan te bieden die mogelijk voor anderen nog aantrekkelijk of bruikbaar zijn.
Niet opgehaald worden kapotte of onbruikbare goederen, witgoed (bijv. fornuizen, wasmachines, koelkasten), bankstellen, wandmeubelen (grote kasten), bedden, matrassen, chemisch afval, verf, asbesthoudende zaken, kapot en/of verweerd tuinmeubilair, plastic bloempotten, surfplanken, ski’s en sanitair. Het is ter beoordeling van de ophalers of spullen wel of niet worden meegenomen.
Omdat we in afgelopen jaren een ontzettend grote hoeveelheid computers en toebehoren hebben moeten afvoeren naar de milieustraat, hebben we besloten voortaan ook geen computers, beeldschermen, toetsenborden, scanners, printers en verdere bijbehorende artikelen meer op te halen.

Het bestuur van de buurtvereniging verzoekt eenieder de spullen niet te vroeg aan de straat te zetten en alert te zijn op personen die niet bij de ophaaldienst horen. De mensen van de ophaaldienst zijn herkenbaar aan een T-shirt, een sticker of een pet met een opdruk van de buurtvereniging. Ook de ophaalvoertuigen zijn duidelijk herkenbaar d.m.v. posters.
Voor informatie en/of het aanmelden van bijzondere mooie spullen of woont u in het buitengebied dan kunt u contact opnemen met José de Kleijnen tel. 06-40659800, zij kan dan een afspraak met u maken om de spullen op te halen. Wij verhuren geen kramen.

Buurtvereniging “Zandseveld” wil U hierbij alvast hartelijk danken voor uw medewerking en we zien U graag op zondag 14 augustus op de 34e Zandsevelddag, vanaf 13.00 uur start de verkoop!!

www.zandseveld.nl