Deel dit artikel ‹ Terug

Geheime speelgoedmachine in Overloon

Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2011


Deze zomervakantie is er bij wijze van proef elke woensdagmiddag een kindervoorstelling in het openluchttheater van Overloon. Het theater ligt in het bos bij het oorlogsmuseum Liberty Park en werd vorig jaar na renovatie opnieuw in gebruik genomen. De bedoeling is om ‘s zomers een aantrekkelijk programma te bieden, zowel aan de eigen bewoners als aan de toeristen in de regio. Daarbij is de blik vooral gericht op jonge kinderen.

Zo speelt op woensdag 10 augustus het Limburgse duo Sjluuk en Co de voorstelling De Geheime Speelgoedmachine. De voorstelling is bedoeld voor ouders en grootouders die met hun (klein) kinderen een gezellig middagje op stap willen. Omdat het voor peuters en kleuters soms best moeilijk is om een uur stil te zitten bevat de voorstelling veel muziek en worden de kinderen erbij betrokken. Het resultaat is een vrolijke voorstelling die in een prachtige omgeving wordt gespeeld.

Belangstellenden kunnen kaartjes kopen bij de kassa van het theater maar ook bij de supermarkt in Overloon of op internet. De prijs is laag gehouden, evenals voor alle andere kindervoorstellingen in het Overloonse openluchttheater. Het begint die middag om half drie.