Deel dit artikel ‹ Terug

Zeskamp dweilorkesten en entertainment in Mills Landschapspark

Geplaatst op: vrijdag 29 juli 2011


Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2011

Feest- en Showorkest Toeternietoe is er weer in geslaagd een programma voor groot en klein in elkaar te zetten voor het Parkfeest 2011. Niet alleen een programma waar actief aan deelgenomen kan worden, maar ook om onder het genot van een hapje en drankje van te genieten. Groot en klein zal zich dan ook zaterdag 20 en zondag 21 augustus vermaken in het Landschapspark in Mill. Dat op zaterdag vanaf 15.00 uur met een spectaculaire zeskamp en op zondag met dweilorkesten en tal van activiteiten. Dit alles is uiteraard gratis toegankelijk.

Na een zeer succesvolle Zeskamp vorig jaar stroomden al vroeg de aanmeldingen binnen bij Toeternietoe voor de editie van dit jaar. Het maximum aantal van 12 teams was dan ook snel bereikt. Deze teams zullen zaterdag 20 augustus van 15.00 uur tot 18.00 uur strijden om de grote Toeternietoe bokaal. Dat via diverse spectaculaire spelen met ballen, ballonnen, hindernissen en een speciaal Rabospel. Ook het finalespel wat om 19.30 uur begint en de naam (W)Eten en Zo heeft gekregen belooft veel spanning en sensatie. Na dit alles is het tijd voor feest met DJ Resound.

Feest is het ook op de 2e dag van het Parkfeest. Zondag 21 augustus staat namelijk vanaf 13.00 uur het dweilorkestenfestival de Sound of joeks op de agenda. Diverse orkesten uit onze eigen gemeente en uit de regio zullen hier te horen en zien zijn. Maar ook zijn er voor kinderen weer tal van activiteiten, springkussens en kan men kennis maken met diverse sportclubs.

Er is voor de Sound of joeks nog ruimte voor een dweilorkest. Belangstelling? Kijk dan op www.parkfeestmill.nl voor de contactgegevens. Daar is ook meet informatie te vinden over dit weekend en het organiserende Toeternietoe.