Deel dit artikel ‹ Terug

De Droomwevers

Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2011


Openluchttheater Victoriaklef in Overloon brengt op woensdag 27 juli aanstaande de familievoorstelling "De Droomwevers" .

Het verhaal gaat over Paul en Lotte die samen zitten te lezen op hun slaapkamer. Samen verzinnen ze een verhaal omdat ze geen echte avonturen kunnen beleven. Ze mogen dat namelijk niet van hun ouders. Mama is altijd erg bezorgd en vooral papa vindt dat ze maar beter veilig in de buurt van hun huis kunnen blijven. Paul en Lotte willen graag eens door een winkelcentrum zwerven of door de bossen fietsen. Lotte bedenkt een verhaal waarin ze met hun bed overal naar toe vliegen. En plotseling gebeurt het, het bed beweegt en vreemde geluiden vullen de kamer. Voor ze het beseffen is het bed er echt met hen vandoor. Ze belanden in het Woeste Land.
De Droomwevers is een spannende familievoorstelling vol vaart, humor en zang, die laat zien hoe je onverwachts boven je eigen angsten uit kunt groeien. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder.
De voorstelling is op woensdag 27 juli, aanvang 14.30 uur.
Kaartjes kosten € 4,50. Bestellingen via de website zijn € 4,50 inclusief 1 consumptie, kijk op www.openluchttheateroverloon.nl Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Plus Verbeeten te Overloon. Bij slecht weer is de voorstelling binnen in de aula van het oorlogsmuseum, Museumpark 1 te Overloon.