Deel dit artikel ‹ Terug

Summmertime: weer even een bioscoop in Gennep

Geplaatst op: woensdag 20 juli 2011


De Stichting Summmertime Gennep heeft na overleg met Stichting 4 Events (de verhuurder) besloten om in week 30 twee ochtenden (dinsdag en woensdag 26 en 27 juli van 10.00-12.00 uur) en één middag (donderdag 28 juli van 14.00-16.00 uur) een ‘’Summmertime-bioscoopje’’ te openen voor cliënten van Dichterbij (incl. Xieje, Kunstschat, Bij Koos), van Norbertushof/Libermannhof en leden van de KBO. 
 
Er zullen via een beamer filmpjes/foto’s getoond worden van de Summmertime-uitvoeringen in 2008, 2009, 2010 en 2011. Zo kunnen ook die doelgroepen genieten van wat Summmertime de afgelopen jaren en recent heeft geboden. De toegang is gratis en in de pauze zal koffie/thee worden verstrekt.
 
Het theatertje is gevestigd in Zandstraat 66 (het oude pand van Rutten Schoenen naast de Rabobank) en is rolstoeltoegankelijk. Het herbergt circa 45 zitplaatsen in theater-opstelling en er is ruimte voor een beperkt aantal rolstoelers, scootmobiels e.d.  (zie bijgevoegde foto).
 
Groepen aspirant-bezoekers wordt gevraagd zich vooraf te melden bij Mat Knapen met opgave van de beoogde datum, het aantal bezoekers en het aantal rolstoelers/scootmobiels onder hen. Dit om teleurstelling aan de deur zoveel mogelijk te voorkomen. Verder geldt in verband met de beperkte ruimte: wie het eerst komt het eerst maalt.   

Kort en goed: een bezoek aan Summmertime in hartje Gennep is aan te bevelen. Er valt deze zomer iedere zaterdagmiddag in juli en augustus, maar vaak ook ’s morgens en ‘s avonds van alles te horen, te zien, te beleven, actief te doen en soms zelfs te proeven. En de toegang is gratis dankzij 100 sponsoren uit de regio, waaronder ook de gemeente Gennep.