Deel dit artikel ‹ Terug

Geen afvalbak? Hou 't op zak.

Geplaatst op: woensdag 13 juli 2011


Op 1 juni is de landelijke zomercampagne van Stichting Nederland Schoon over zwerfafval van start gegaan…Geen afvalbak? Hou 't op zak. Overal kom je posters tegen; op het station, in bushokjes en langs de snelweg. De Bestuurscommissie Afvalinzameling van het Land van Cuijk en Boekel haakt aan op deze landelijke campagne en organiseert deze zomer een fotoactie ‘Hoe hou jij je afval op zak?’.

Fotoactie
Deze zomer organiseert de Bestuurscommissie Afvalinzameling een fotoactie: ‘Hoe hou jij je afval op zak?’ Laat zien hoe jij je afval op zak houdt en maak kans op een hippe duurzame tas ter waarde van € 150,-! Maak een creatieve, grappige of leuke foto en stuur deze vóór 1 september 2011 in via www.afval.rmb.nl. Vermeld daarbij duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer. De inzender met de creatiefste, grappigste en leukste foto wint die tas.*. Meer informatie over de fotoactie en de voorwaarden vindt u op de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling (www.afval.rmb.nl/zomercampagne).

Netwerk zwerfafval
Bent u het hele jaar al actief bezig met het opruimen van zwerfafval? Of wilt u ook uw steentje bijdragen aan een schone leefomgeving? Meld u dan aan voor het Netwerk Zwerfafval! U wordt door het RMB voorzien van de benodigde materialen en we maken afspraken met u over het afvoeren van het ingezamelde zwerfafval.  Stuur een e-mail met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer en aantal vrijwilligers) naar cderooij@rmb.nl. Of bel naar 0485-338370.

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina ‘Schoon land van Cuijk en Boekel’.

* Over de uitslag van de fotoactie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.