Deel dit artikel ‹ Terug

Drie Essen en Fitland starten intensieve samenwerking

Geplaatst op: maandag 11 juli 2011


Met ingang van 1 augustus 2011 zullen Fitland en Drie Essen een overeenkomst aangaan voor intensieve samenwerking. Hierbij zal Drie Essen het zwemonderwijs gaan organiseren en verzorgen in de accommodaties van Fitland Gemert en Fitland Mill.

Modern zwemonderwijs voor het jonge kind
De zwemlessen zullen worden gegeven volgens het totaalconcept dat ook wordt gehanteerd in de vestigingen van Drie Essen in Uden, Erp en Beek & Donk.
Drie Essen heeft door de jaren heen een lesmethodiek ontwikkeld waarbij de lessen zoveel mogelijk aansluiten bij de wijze waarop het kleuteronderwijs op school is ingericht. Dit sluit perfect aan op de manier waarop jonge kinderen leren. De lessen worden in dieper water verzorgd en als veilig hulpmiddel worden de EasySwim Pro zwempakken gebruikt.
Deze moderne lesmethodiek zorgt ervoor dat kinderen snel, makkelijk en met veel plezier leren zwemmen.

Organisatie
De kinderen die in Gemert en Mill zwemles volgen zullen ook bij Drie Essen worden opgeleid voor de diploma’s van het Zwem-ABC. Het diplomazwemmen zal door Drie Essen worden georganiseerd in de zwembaden in Uden en Beek en Donk.
Drie Essen hecht veel aan goede communicatie met de ouders en wil ook in Mill en Gemert zorgdragen voor goede informatie tijdens de zwemopleiding.

Samenwerking
Alle sport-en fitnessactiviteiten zullen zoals voorheen door het team van Fitland worden verzorgd. Ook de overige zwemactiviteiten blijven ongewijzigd. Door deze samenwerking zullen Fitland en Drie Essen hun expertise kunnen bundelen om zo de huidige én toekomstige klanten optimaal te bedienen.

Voor meer informatie / inschrijven voor de zwemles, kunt u terecht op www.drie-essen.nl.

Voor meer informatie / inschrijven voor sport- en fitnessactiviteiten kunt u terecht op www.fitland.nl