Deel dit artikel ‹ Terug

Carbootsale Cuijk & vierdaagse feesten Cuijk

Geplaatst op: donderdag 7 juli 2011


Op Zondag 17 Juli zal als speciaal evenement de Carbootsale Cuijk de Vierdaagse Feesten in Cuijk opluisteren.

Na het enorme succes van de eerste Carbootsale Cuijk op 30 april j.l. (Koninginnedag) heeft de organisatie van de Vierdaagse Feesten Sfair gevraagd wederom een Carbootsale te organiseren in het Centrum van Cuijk.

Sfair organiseert de “ Carbootsale op reis” op unieke data en unieke locaties. 30 April was zowel voor deelnemer, bezoeker als wel voor de Cuijkse centrum ondernemers een succes. De deelnemers hadden goed verkocht, bezoekers aantallen waren boven verwachting en zowel de horeca als de winkels waren erg tevreden. Wat de boventoon voerde die dag was de ouderwetse Brabantse gezelligheid.

Nu als onderdeel van de Vierdaagse feesten zal de sale wederom plaatsvinden in de decor van het Cuijkse centrum op de Grotestraat, Korte Molenstraat en het Louis Jansenplein. Te midden van gezellige terrassen en andere activiteiten kunnen de deelnemers hun waar aan de man brengen.

De inschrijvingen zijn gestart en vanaf € 12,50 kan men als particulier al deelnemen. Toegang en parkeren voor bezoekers is gratis.

Meer informatie voor bezoeker en deelnemer op www.carbootsalecuijk.nl of via 0478 – 63 25 07.