Deel dit artikel ‹ Terug

Schouwburg Cuijk en Weijertheater Boxmeer starten losse kaartverkoop via internet

Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2011


Na een succesvolle voorinschrijving van theatervoorstellingen starten Schouwburg Cuijk en Weijertheater Boxmeer as dinsdag 12 juli 2011 met de verkoop van losse toegangskaarten via de websites www.schouwburgcuijk.nl en www.deweijer.nl

Klinkende namen zijn altijd goed voor volle zalen, maar er is nog veel meer!
Er is nog genoeg keuze voor verschillende topartiesten en dito voorstellingen. Er zijn bijvoorbeeld nog plaatsen beschikbaar bij musicals als 'Ramses', 'Oorlogswinter' en 'De Zangeres'; bij shows als 'Rhythm Drum & Dance', 'Sprakeloos!' en 'fABULEUS'; bij cabaretiers als Mark van de Veerdonk, Leon van der Zanden en Freek de Jonge, en bij toneelstukken als 'Oom Wanja' (Tsjechov), 'Napoleon op Sint-Helena' (o.a. Huub Stapel), 'Eten met vrienden', 'When Harry met Sally' (o.a. Isa Hoes) en de relatiekomedies 'J@loezie' (o.a. Anne-Wil Blankers, Anneke Blok) en 'Emmi@Leo' (Waldemar Torenstra en Loes Haverkort).
Ook voor Dolf Jansen, Jeroen van Merwijk, Wibi Soerjadi, het kerstconcert met Ernst Daniël Smid en zanggroep Juvia (Vianen), voor familietheatervoorstellingen als Jip & Janneke, Buurman & Buurman en Peter en de wolf, en voor vele andere voorstellingen in evenzoveel verschillende disciplines (van cabaret tot musical, van opera tot jeugdtheater en van toneel tot muziek) zijn nog kaarten beschikbaar … Genoeg te kiezen dus!

Er zijn nog kaarten voor Theo Maassen en Jochem Myjer!
Op verzoek van het impresariaat zijn er nog toegangskaarten gereserveerd voor de losse kaartverkoop.

De verkoop van de resterende toegangskaarten voor Theo Maassen en Jochem Myjer start op: ma 26 september '11 om 19.00 uur aan de kassa. Geen telefonische verkoop; geen verkoop via internet.
_______________________________________________________

Wist u dat?
De titel van de nieuwste voorstelling van Sara Kroos (te zien op za 22 oktober '11 in Schouwburg Cuijk) is veranderd in 'Voor de leeuwen'…?
De vormgeving van het omslag van het TheaterMagazine dit jaar weer in handen was van Carl L?cker...? Hij maakte een aquarel van Jochem Myjer, naar een foto van Clemens Rikken.
Er heel veel filmpjes van onze voorstellingen te zien zijn op www.schouwburgcuijk.nl...?
Er gedurende het seizoen heel veel nieuwe filmpjes, schouwblogs, interviews en recensies van en met de artiesten bijgeplaatst worden…?
Onze theaters ook zijn te volgen via Twitter (@schouwburgcuijk / @theaterdeweijer) en facebook (facebook.com/schouwburgcuijk) en mobiele website (schouwburgcuijk.nl/m)…?
De allermeeste kaarten zijn aangevraagd voor Theo Maassen (2343 kaarten voor 1 voorstelling) en voor Jochem Myjer (3430 kaarten voor 3 voorstellingen)…?
Er vanaf 26 september om 19.00 uur nog kaarten voor Theo Maassen en Jochem Myjer te koop zijn aan de kassa van Schouwburg Cuijk…?
Onze andere toppers in het komend seizoen zijn: Ashton Brothers, Rowwen Hèze, Lenette van Dongen, Huub Stapel, Jon van Eerd, Eric Koller, Javier Guzman, Claudia de Breij…?
Dat er voor bijna alle voorstellingen in de vrije verkoop nog kaarten beschikbaar zijn…?
Dat de vrije verkoop van kaarten start op di 12 juli via internet…?



Openingstijden kassa's vanaf 6 september 2011
Schouwburg Cuijk
Dinsdag t/m vrijdag van 13.00-16.00 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefoon kassa: 0485-315107
Via www.schouwburgcuijk.nl is het 24 uur per dag mogelijk om toegangskaarten bestellen.

Weijertheater Boxmeer
Maandag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefoon kassa: 0485-578608
Via www.deweijer.nl is het 24 uur per dag mogelijk om toegangskaarten bestellen.