Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemend Mill: Daar zit muziek in!

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2011


Feestorkest Toeternietoe live in het centrum van Mill

Zaterdag 9 juli kunt u muzikaal winkelen en boodschappen doen in het centrum van Mill. Die dag komt u namelijk her en der in het centrum Feest- en Showorkest Toeternietoe tegen. Dit doen zij op initiatief van een aantal ondernemers die graag extra gezelligheid en sfeer in Mill willen brengen. Dit door maandelijks een extra feestelijke activiteit te organiseren.

Het in Mill wereldberoemde Feest- en Showorkest Toeternietoe zal op zaterdag 9 juli her en der op straat te vinden zijn. Maar ook bezoeken zij de deelnemende ondernemers aan deze actie, om hen muzikaal een groet te brengen. Tevens zal Toeternietoe deze dag het komende Parkfeest promoten wat op zaterdag 20 en zondag 21 augustus in het Millse Landschapspark gehouden zal worden. Dit Parkfeest bestaat op zaterdag 20 augustus net als vorig jaar uit een Zeskamp en op zondag staat het dweilorkestenfestival op het programma. Op zaterdag 9 juli brengt Toeternietoe u alvast in de juiste stemming met de leus: ondernemend Mill, daar zit muziek in!

Deze maandelijkse actie is mede mogelijk gemaakt door: Albert Heijn, Berends bloemsierkunst, Bien Connue, Grandcafé ’t Centrum, Optiek Paul vd Dries, Edo verlichting, Gremmen footwear, Supermarkt Jan Linders, Primera Schipperheijn, Kapsalon Slaats, Verbeeten sport en speelgoed, Hema Mill, Maarten Manders de echte bakker, De Hippe Kip, Assurantiekantoor Hermanussen, CeBe Tuinen, Fitland Mill, Notariskantoor Kersten en Wilhelm, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Buitengewoon Kado en Countus van Haare de Bont. www.ovmill.nl