Deel dit artikel ‹ Terug

Herleef de jaren vijftig tijdens Fiftiesday in Mill

Geplaatst op: donderdag 23 juni 2011


Zondag 3 juli 11.00 uur – 17.00 uur centrum van mill

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar staat op zondag 3 juli de Fifties- en Sixtiesday in Mill op de agenda. Van 11.00 uur tot 17.00 uur vindt u in het centrum van Mill tal van kooplieden met handelswaar uit die tijd, op 3 plaatsen live muziek, diverse oldtimers, gratis draaimolen, gratis huifkartochten, gratis springkussens en uiteraard is dit alles gratis toegankelijk.

Op initiatief van de 5 horecaondernemers aan de Hoogstraat en Kerkstraat wordt zondag 3 juli deze vijfde Fifties- en Sixtiesday georganiseerd. Hiervoor komen een aantal in de jaren vijftig en zestig gespecialiseerde kooplieden naar Mill. Van kleding tot sierraden, van schoenen tot platen en van suikerspinnen en popcorn tot de meest uiteenlopende gebruiksvoorwerpen uit het verleden. Maar ook is er live muziek van de Eightball Boppers bij café de Winkel, the Rhinestone Brothers bij café Royal en bij grandcafé ’t Centrum hoort en ziet u Dan Lee.

Her en der staan in de Kerkstraat en Hoogstraat die dag oldtimers geparkeerd. Hebt u ook een oldtimer die u graag aan het publiek laat zien? Breng hem mee. Dat zal zeker het gevoel van de jaren vijftig en zestig versterken. Dat zal ook gebeuren met een draaimolen uit de fifties die gratis zijn rondjes zal draaien. Maar ook voor kinderen zijn er gratis huifkartochten en uiteraard springkussens. Deze laatste zelfs in de stijl van de jaren zestig.

Nu alvast meer weten? Bekijk dan het sfeerfilmpje van de Fiftiesday 2010. Dat kan via www.fiftiesday.nl. Daar is ook meer informatie te vinden als u nog een marktkraam of grondplaats wilt reserveren. www.fiftiesday.nl www.sixtiesday.nl