Deel dit artikel ‹ Terug

BiblioPlus presenteert nieuw lezingen- en cursusprogramma

Geplaatst op: donderdag 23 juni 2011


Wie denkt dat je alleen naar de bibliotheek gaat om boeken te lenen heeft het mis. Ook in 2011 en 2012 biedt BiblioPlus weer een breed assortiment van lezingen en cursussen aan. De nieuwe uitgave van ONTDEK! wordt deze week huis-aan-huis verspreid in het hele werkgebied van BiblioPlus. Het programmaboekje is vanaf 29 juni ook verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus. Het volledige aanbod is tevens te raadplegen op www.biblioplus.nl.

Lezingen
Het lezingenprogramma is divers van opzet. Van een ontspannende avond met radio- en tv-presentator Martin Šimek tot aan een educatieve lezing over het babybrein. Van een discussieavond over mantelzorg tot een lezing over Nederlands’ meest bekende filosoof Spinoza.

Cursussen
Voor hen die zich voor langere periode in één thema willen verdiepen, heeft BiblioPlus een cursusprogramma. Naast de succesvolle taal- en computercursussen zijn er een aantal nieuwe cursussen aan het aanbod toegevoegd, waaronder:
'Alles wat u moet weten over social media’, ‘Creatief schrijven’, ‘Kunstvormen van de 20e eeuw’ en ‘Aandachttraining’.

Bent u geïnteresseerd in een lezing of cursus? Dan kunt u zich aanmelden via www.biblioplus.nl of in een van de vestigingen van BiblioPlus.