Deel dit artikel ‹ Terug

Veel belangstelling voor 2e zeskamp Toeternietoe Mill

Geplaatst op: maandag 20 juni 2011


Nog beperkt ruimte voor teams

Teams bestaande uit 8 personen kunnen zich nog inschrijven om deel te nemen aan de 2e Zeskamp van Feest en Showorkest Toeternietoe. Deze zal op zaterdag 20 augustus gehouden worden in het Landschapspark en maakt deel uit van het Parkfeest. Er zijn al heel wat inschrijvingen maar er is nog beperkt ruimte voor teams. Tijdens deze Zeskamp zal gestreden worden om de Toeternietoe Zeskamp Bokaal.

Vorig jaar stond de Zeskamp van show- en feestorkest Toeternietoe voor het eerst op het programma van het Parkfeest. Er bleek enorm veel belangstelling voor te zijn, want al snel was het maximum aantal teams wat deel kon nemen bereikt. De Zeskamp zelf was een spannende, hilarische en soms behoorlijk gewaagde strijd om de grote Toeternietoe-bokaal. Uiteindelijk waren het BraKe, de heren van de brandweer, die met de hoofdprijs naar huis gingen. Toen al werd er revanche aangekondigd door overige teams. Dat belooft dus wat voor 20 augustus.

Maar ook nieuwe teams kunnen nu inschrijven. Vriendengroepen, buurtverenigingen, sportclubs, bedrijven of welke samenstelling van teams dan ook kunnen deelnemen aan de Zeskamp van Toeternietoe. Een team dient te bestaan uit 8 personen en de minimum leeftijd is 16 jaar. Hoe en of er een verdeling is in dames of heren maakt niet uit. Via diverse spectaculaire, humoristische en bijzondere spelen zal zaterdagmiddag 20 augustus in het Landschapspark aan de Schoolstraat in Mill gestreden worden.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar zeskamp@parkfeestmill.nl. Ook kunt u contact opnemen met Leontien van Melis, Domeinenstraat 53 in Mill tel. 0485-324452. Zie voor meer informatie ook www.parkfeestmill.nl.