Deel dit artikel ‹ Terug

‘Sleuteloverdracht’ kinderdierekteur Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2007


Tijdens de junimaand-dierentuinmaand konden kinderen meedoen aan een speciale wedstrijd van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Door op verschillende dierenvragen antwoord te geven, maakten ze kans om voor één jaar dierentuin-kinderdierekteur te worden van onder andere Zoo Parc Overloon. Uit de vele inzendingen is een winnaar getrokken en aanstaande woensdag zal de kinderdierekteur van Zoo Parc Overloon de ‘sleutel’ in ontvangst nemen!

Veel enthousiaste kinderen hebben het spel meegespeeld. Uit alle goede inzendingen is uiteindelijk één winnaar getrokken; Thijs Linskens uit Oostrum. Woensdag 22 augustus om 15:00 uur krijgt de kersverse kinderdierekteur van Zoo Parc Overloon de symbolische sleutel van het park uitgereikt.

Naast de ‘sleutel’ ontvangt de gelukkige winnaar ook een jaarabonnement op Zoo Parc Overloon voor het hele gezin én de echte junimaand dierentuindierekteurstoel die tijdens de junimaand in het park heeft gestaan! Daarnaast mag hij onder andere zijn verjaardagsfeestje vieren in het park, krijgt hij met twee vriendjes of vriendinnetjes een ‘kijkje achter de schermen’ en gaat hij samen met de kinderdierekteuren van de veertien andere Nederlandse dierentuinen vergaderen.

Meer informatie: www.overloonzoo.nl
advertentie