Deel dit artikel ‹ Terug

Accordeonfestival Trek dieje zak in tweeje 12 juni te Mill

Geplaatst op: vrijdag 3 juni 2011


Zondag 12 juni 13.00 uur Grandcafé zalen het Lagerhuis Mill

Op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, staat vanaf 13.00 uur in Grandcafé zalen het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill alles in het teken van de accordeon. Onder de leus “trek dieje zak in tweeje” zullen diverse lokale, regionale maar ook landelijk optredende accordeonisten het Lagerhuis muzikaal gaan vullen. De toegang is uiteraard helemaal gratis.

Op initiatief van Jos Driessen en Peter Roijendijk uit Mill als “Munne maot en ik” is er op zondagmiddag 12 juni vanaf 13.00 uur een accordeonfestival in het Lagerhuis. Naast Jos en Peter zijn er die middag onder de naam “Trek dieje zak in tweeje” optredens van o.a. Luuk en Gea uit Drenthe, Johan Wiegers en Jasper (8 jaar) uit Heesch, Lange Hent ut Kuuk, Leo Josemanders uit Mill, de zingende postbode Gertje uit Tiel, Roy uit Limburg, de Tirolertukkers uit Geesteren en achter het drumstel Martien Dreesen uit Mill.

De toegang is deze middag helemaal gratis. Kijk voor meer informatie over deze middag en alle andere activiteiten op www.lagerhuismill.nl.