Deel dit artikel ‹ Terug

Vikingen komen naar Mill tijdens Vtu Telecom Griepzooi toernooi 2011

Geplaatst op: woensdag 1 juni 2011


door Cindy Willems

Wie denkt dat het Vikingen-tijdperk al zo’n duizend jaar voorbij is, heeft het mis! Want vandaag in 2011 en wel vanaf 10 juni a.s. zullen deze woeste rovers Mill veroveren tijdens het inmiddels zeer geroemde en straks misschien ook gevreesde Griepzooitoernooi van de Hockeyclub in Mill.
Na Scandinavische kustgebieden, bossen en fjorden zullen de fanatieke Vikingen nu de grasmatten en het beachhockeyveld van HCM Mill met hockeysticks te lijf gaan! Er zal gestreden worden en gefeest tot in de late uurtjes totdat niemand meer is vergeten wie de Vikingen ook alweer waren. De ruwe bolsters zullen het recreatieve senioren Griepzooitoernooi een heel weekend lang veroveren van vrijdagavond 10 t/m zondagavond 12 juni. DJ Jack zorgt ervoor dat na de verhitte strijd iedere avond zoals vanouds flink gefeest wordt voordat iedere Noorman of -vrouw zijn tent opzoekt.
Wil jij erbij zijn met je (Viking)vrienden en vriendinnen? (En natuurlijk wil jij dat)Geef je dan zo snel mogelijk op om gepaard met een hockeystick en een flinke dosis Vikingenmoed de sportieve strijd aan te gaan. Ervaring met een hockeystick is niet vereist. Wij verzekeren je van een spannend, stoer en sportief HCM Griepzooi hockeyweekend. Een weekend dat zondagavond om 24.00 uur op spectaculaire wijze zal worden afgesloten met een spetterende vuurwerkshow!
Surf naar http://www.griepzooi.nl/ voor meer info en het programma, en vul het inschrijfformulier in.