Deel dit artikel ‹ Terug

Mills pullingweekend zaterdag 4 en zondag 5 juni

Geplaatst op: donderdag 26 mei 2011


MILLS PULLINGWEEKEND ZATERDAG 4 EN ZONDAG 5 JUNI

Het Mills Pullingweekend 2011 wordt gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 juni op het evenemententerrein aan de V.d. Bogaardweg in Mill. Behalve pullingwedstrijden is er ook een show van de drive-inshow van de entertainers Bertie en John Lukano. Het belooft weer een weekend te worden met veel spanning, spektakel en sensatie voor het hele gezin.

Op zaterdagmiddag 4 juni barst het geweld om 18.00 uur los met de Specials, Superstocks en Hotstocks. Ook Unimogs, Powerstock 3,5 ton en Hobbysport 4,5 ton, 5,5 ton en 6,5 ton zullen deze dag hun competitie rijden. Daarnaast zijn er deze eerste dag nog diverse spectaculaire demonstraties en wordt de dag afgesloten vanaf 22.00 uur met een groot feest in de feesttent. Daar zullen Bertie en John Lukassen met hun drive-inshow een groot feest bouwen.

Als het stof, de rook en feestgedruis van de eerste dag is opgetrokken gaat het Millse Pullingweekend zondag 5 juni om 10.00 uur weer door met de Boerenklasse. Er zal gestreden worden in de diverse gewichtsklassen (Van 3,5 ton tot 11 ton). Ook Hobbysport, Powerstock en Demo’s van Tractoren en enkele specials zullen voorbij komen. Net als op zaterdag zijn er ook op zondag diverse gratis activiteiten voor kinderen.

De entree bedraagt op zaterdag (4 juni) 7,50 euro en op zondag (5 juni) 6,00 euro. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie? Zie www.millsepulling.nl.