Deel dit artikel ‹ Terug

Bosch Car Service kiest voor Auto Totaal Cuijk

Geplaatst op: woensdag 18 mei 2011


Het is nu allemaal officieel en binnenkort staat het ook groot op hun gevel aan het Riet 11 in Cuijk: Bosch Car Service Thoonen. “We waren er al een hele tijd mee bezig,” vertelt Henrie Thoonen van het huidige Auto Totaal Cuijk. “Met de tweede generatie in aantocht is het prettig dat de naam Thoonen weer op onze gevel gaat prijken. Nu we dit kunnen realiseren samen met het beste garage concept van Nederland zijn we klaar voor de toekomst.”

Millenaar Henrie Thoonen is zeer tevreden en blij dat Bosch Car Service voor zijn autobedrijf in Cuijk heeft gekozen. “Het voelt werkelijk als een overwinning, toen onlangs concept adviseur Tom Becks van BCS het verlossende woord kwam brengen. Het klonk bijna alsof hij kwam vertellen, het heeft hare majesteit moge behagen . . .” Het aansluiten bij de Bosch Carservice groep, een landelijke formule met meer dan 340 bedrijven in heel Nederland, biedt het bedrijf extra mogelijkheden en nog meer kennis. “Met zo’n landelijk netwerk is men ook serieus partner in gestuurd onderhoud vanuit leasemaatschappijen en fleet-owners. Al onze klanten kunnen beschikken over de 24-uurs mobieliteits pas in heel europa.”

Thoonen: “Ik ben erg enthousiast over deze vorm van samenwerking. Bosch is niet alleen een leverancier van kwaliteits-onderdelen en componenten, het bedrijf zorgt ook voor het up to date houden van de vakkennis van de monteurs van de aangesloten bedrijven. Dat gebeurt in het speciaal daarvoor in het leven geroepen scholingscentrum. Bosch zit namelijk bij de meeste bekende automerken al aan de ontwerptafel bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. Daarom hoeft niemand er gek van op te kijken dat onze monteurs soms meer kennis van de nieuwe auto of van de nieuwe techniek in huis hebben dan de monteurs die in dienst zijn van de betreffende merkdealer.”

Straks zal er ook een geheel nieuwe website komen. Nu alvast meer weten? Bel met Auto Totaal Cuijk op tel. 0485 – 33 00 33.