Deel dit artikel ‹ Terug

Volg Berends Bloemsierkunst op Twitter en win een ballonvaart

Geplaatst op: maandag 16 mei 2011


Via www.twitter.com/berendsbloem is Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat in Mill te volgen op Twitter. Hebt u ook een account op Twitter? Volg deze tweets dan en maak kans op een ballonvaart en leuke andere prijzen. Als er 1000 volgers zijn zal de ballonvaart verloot worden, maar eerder al verloot Berends bossen bloemen onder alle volgers.

Ralf Berends van Berends Bloemsierkunst kent de kracht van Social Media. “Je kunt op een snelle manier communiceren met anderen. Niet alleen zelf laten weten wat je zoal doet, maar ook anderen volgen en zo op de hoogte blijven van wat er speelt.” Een groot netwerk is volgens Ralf privé maar zeker zakelijk erg handig. “Vaak zie je oproepen staan van mensen die wat speciaals zoeken of een specifieke vraag hebben. Via Twitter heb je dan snel reactie omdat er velen actief zijn met dit medium. En hoe meer volgers hoe makkelijker het is.”

Speciaal voor zijn bedrijf zette Ralf Berends onlangs een Twitter-account op. Om nu te zorgen voor veel volgers gaat hij regelmatig bossen bloemen verloten. Haalt hij de 1000, dan verloot hij onder alle volgers van www.twitter.com/berendsbloem een ballonvaart.