Deel dit artikel ‹ Terug

Fietsmarathon voor het Goede Doel in het centrum van Cuijk op 21 mei.

Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2011


Van 09 uur tot 17 uur

Centrum Cuijk

De Stichting Pieken Voor Het Goede Doel, organiseert op zaterdag 21 mei 2011 tussen 09.00 en 17.00 uur een fietsmarathon door het centrum van Cuijk. Het is de bedoeling dat deze dag, een groep wielrenners een afstand van ongeveer 200 kilometer gaat rijden. Hierbij worden steeds rondjes van circa 5 kilometer gefietst.
Startpunt van de marathon is het Louis Janssenplein. Het startschot wordt gegeven door de wethouder van sportzaken, de heer Van Veen.

Sportieve uitdagingen
De Stichting Pieken Voor Het Goede Doel organiseert verschillende sportieve evenementen en beoogt hiermee geld bijeen te brengen om zo diverse goede doelen te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een fiets voor gehandicapten, een financiële bijdrage voor woningaanpassing of de aanschaf van een speciaal aangepaste auto.
Ieder jaar kiest de Stichting nieuwe doelen, de goede doelen voor 2011 zijn op de site www.pieken.nu te vinden.

Een van die goede doelen, is de kinderafdeling van het Maasziekenhuis in Boxmeer. De fietsmarathon van zaterdag 21 mei, staat geheel in het teken hiervan.
De “Piekers” ondersteunen deze dag, door middel van een loterij. De opbrengst hiervan komt geheel ten bate van de kinderafdeling.
U kunt hieraan een bijdrage leveren door loten te kopen. Deze zijn te koop bij Stoks Optiek aan de Molenstraat 38 in Cuijk en kosten slechts €2,50 per stuk.

Fraaie prijzen
Uiteraard zijn er een aantal fraaie prijzen te winnen. Deze zijn gesponsord door diverse bedrijven en zijn absoluut de moeite waard. Wat kunt u zoal winnen?
• De hoofdprijs is een verblijf van één week in een 8-persoons appartement in het Zillertal in Oostenrijk (Hoch–Krimml).
• De 2e prijs is een fiets van fietsenspeciaalzaak Hans Lemmens, ter waarde van € 500,00.
• De 3e prijs is een boottocht van een halve dag voor 8 personen - met hapje en drankje - over de Maas.
• De 4e prijs zijn 4 tegoedbonnen voor een stoelmassage door Sylkfeet voetverzorging te Wanroij.

De gehele Molenstraat ondersteunt deze dag op feestelijke wijze. Zo is er de gehele dag een DJ aanwezig en worden 3 simulatiefietsen neergezet waar de klant tegen zichzelf of een tegenstander kan fietsen. Kom zelf kijken op 21 mei en steun, samen met de renners, het Goede Doel.

Website
http://www.pieken.nu

Opmerkingen
Meer informatie over Stichting Pieken Voor Het Goede Doel of over de activiteiten op 21 mei, is te vinden op www.pieken.nu of neem contact op met Harrie van Schilt via telefoon 06 46 64 06 21 of email harrie@pieken.nu