Deel dit artikel ‹ Terug

Trein door Mills centrum

Geplaatst op: donderdag 5 mei 2011


Zaterdag 14 mei vanaf 11.00 uur in het centrum van Mill

Op zaterdag 14 mei zal er weer een trein door Mill rijden. Dit keer geen ronkende en rokende locomotief, maar een uiterst milieuvriendelijke traptrein. Iedereen kan hier die dag gratis in stappen en een rondje maken door het Millse centrum. Dit alles van 11.00 uur tot 15.30 uur.

Een aantal ondernemers uit Mill organiseert dit jaar maandelijks een speciale actie. Zo was er in maart een ballonvaart te winnen met clown Knarf en op zaterdag 2 april stond er een heus draaiorgel in het Millse centrum. Op zondagavond 12 juni (1e pinksterdag) organiseren zij samen met Stichting Activiteiten Mill een openluchtbioscoop in het Landschapspark. Dat met de film Mamma Mia. Met deze acties willen de ondernemers laten horen en zien dat een bezoekje aan Mill meer dan de moeite waard is. Zo ook op zaterdag 14 mei. Die dag laten de gezamenlijke ondernemers zien: Ondernemend Mill, dat loopt als een trein!

Deze acties zijn mede mogelijk gemaakt door: Albert Heijn, Berends bloemsierkunst, Bien Connue, Grandcafé ’t Centrum, Optiek Paul vd Dries, Edo verlichting, Gremmen footwear, Supermarkt Jan Linders, Primera Schipperheijn, Kapsalon Slaats, Verbeeten sport en speelgoed, Hema Mill, Maarten Manders de echte bakker, De Hippe Kip, Assurantiekantoor Hermanussen, CeBe Tuinen, Fitland Mill, Notariskantoor Kersten en Wilhelm, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Buitengewoon Kado! En Countus van Haare de Bont. www.ovmill.nl