Deel dit artikel ‹ Terug

Bands gezocht voor legendarisch eerbetoon op Muziekpark

Geplaatst op: maandag 18 april 2011


Na het ongekende succes van vorig jaar vindt in het weekend van 20 t/m 21 augustus het buitenfestival Muziekpark weer plaats in het Weijerpark in Boxmeer. Voor de tweede dag is de organisatie, net zoals vorig jaar, weer op zoek naar locale artiesten die een eerbetoon willen geven aan hun legendarische helden. Vanaf heden kunnen bands zich inschrijven om kans maken op een plaats in de line-up en op te treden voor een groot en gevarieerd publiek.

Het concept
Muziekpark wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers in samenwerking met Cultureel Centrum De Weijer. Het festival bestaat uit twee onderdelen; zaterdag FadG en zondag Volt Rocks Out. Op zondag is de entree gratis en is er capaciteit voor ruim 1.500 bezoekers in alle leeftijdscategorieën. Als bestaande band, of speciaal voor deze gelegenheid samengestelde band, cover je één van de artiesten die een bron van inspiratie voor jou en je band zijn geweest. De enige gestelde eis is dat tenminste één van de bandleden afkomstig is uit regio Boxmeer.

Inschrijven
Wil jij dit jaar op het ‘Volt Rocks Out-podium’ staan? Schrijf je dan nu in door een e-mail te sturen naar rob@voltrocksout.nl met daarin de naam van je band, bandleden, bijbehorende website/myspace en de band die je wil gaan coveren. Inschrijven kan tot en met 1 mei. Uit alle inschrijvingen wordt een gevarieerde selectie gemaakt. Medio mei wordt bekend gemaakt welke bands in de voetsporen van hun helden gaan treden tijdens Volt Rocks Out 2011.

Kijk voor meer informatie op www.muziekpark.nl of www.voltevents.nl.