Deel dit artikel ‹ Terug

Ballonnen- en waterfestival Grave in volle voorbereiding

Geplaatst op: donderdag 14 april 2011


Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2011

Misschien lijkt het op dit moment nog allemaal ver weg, maar achter de schermen wordt er door de organisatie al weer hard gewerkt, om van het 8e Waterfestival in Grave een succes te maken. Dit zal op zondag 21 augustus gehouden worden. Vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus staat het 2e Ballonnenfestival op de agenda. Hiermee beloven het 3 drukke maar zeer gezellige dagen te worden in Grave. Reserveer deze data alvast in uw agenda.

Het volledige programma voor zowel het Ballonnen- als Waterfestival in Grave staat op dit moment nog niet vast. Zeker is wel dat de Cloveniers op zondag 21.00 uur het startschot zullen geven door het afschieten van het kanon. Daarbij gaan tevens de zwemmers van start voor de 3 mijlen van Grave.

Naast de traditionele boeken- en curiosamarkt is er ook een braderie. Verder zijn er tal van activiteiten te vinden die met water te maken hebben. Zo heeft de Graafse Brandweer de medewerking aan dit evenement al toegezegd, terwijl ook Olie en Stoom met een aantal boten op de Maas aanwezig zal zijn. De Koninklijke Marine zal op 21 augustus naar Grave komen met de Roadshow Koninklijke Marine. Dit houdt onder voorbehoud in, dat men met een Promotietent, Klimtoren, Brugsimulator en een aantal Rubberboten naar ons stadje komt.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus begint dit feestweekend met het 2e Graafse Ballonnenfestival. Dit op het terrein aan de Jan van Cuykdijk. De organisatie hiervan is in handen van ballonvaarder Paschal Noor uit Grave en zijn team. U kunt nu al tickets reserveren om tijdens dit festival in een van de talrijke ballonnen mee te varen. Zie daarvoor en voor meer informatie de website www.ballonnenfestival-grave.nl.