Deel dit artikel ‹ Terug

Veel show en muziek tijdens Paasfestival 2011 in het lagerhuis Mill

Geplaatst op: donderdag 14 april 2011


Zondag 24 april 20.00 uur

Op eerste Paasdag (24 april) staat bij grandcafé zalen het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill het Paasfestival weer op het programma. De zaal gaat om 19.00 uur open en vanaf 20.00 uur hoort en ziet u er coverband Band Op Bezoek maar ook een tribute to U2 door Rooy2U. Verder zijn er optredens van BB King with Bob Horns, Pavarotti en een videoshow door VJ Jean Rouge.

Het Paasfestival in het Lagerhuis op eerste Paasdag zal een Venray’s tintje hebben. Want zowel Band Op Bezoek als Rooy2U zijn afkomstig uit die plaats. Band op Bezoek, beter bekend als BOB is een allround coverband en bestaat uit enthousiaste ervaren muzikanten die een variërend en vooral breed repertoire hebben. BOB maakt dance- en rockclassics uit de jaren '70 t/m '90 en hedendaagse nummers. De band kenmerkt zich door een fantastische zangeres en zanger, een stevige backline en een spetterende blazerssectie en staat garant voor muzikale kwaliteit maar bovenal voor... gezelligheid!

Rooy2U stond al vaker op het podium bij het Lagerhuis. Deze band is opgeklommen tot één van de beste U2 tributebands van Nederland. Door haar sound, looks en uitstraling spat het U2 gevoel van het podium. De jongens van ROOY2U weten als geen ander het publiek te bespelen... Dono met zijn ongelofelijke zangbereik, The Ed die tot in perfectie de geluiden van The Edge weet te evenaren ondersteund door een stevige basis: “Can we say more?” “Yes we can!” Opzwepende rock classics, ‘kleine’ akoestische ballads, de prachtige hedendaagse hits maar ook minder bekende maar zeker niet minder mooie songs die een must zijn voor elke U2 fan.

Dit samen met een aantal speciale optredens belooft een gevarieerd Paasfestival te worden in het Lagerhuis. De deuren gaan zondag 24 april om 19.00 uur open. Toegang is €8,50 en de shows beginnen om 20.00 uur. www.lagerhuismill.nl