Deel dit artikel ‹ Terug

Gratis shirts en caps voor deelnemers Nijmeegse vierdaags

Geplaatst op: donderdag 14 april 2011


Deelnemers aan de Nijmeegse wandel vierdaagse uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord kunnen een gratis shirt en cap krijgen van Stichting Activiteiten Mill. Op deze shirts is de datum van de Vakantiejaarmarkt in Mill verwerkt. Zo zijn deelnemers uit de gemeente Mill herkenbaar en promoot men de vakantiejaarmarkt. Wilt u als deelnemer aan de Vierdaagse 2011 zo’n shirt en cap? Mail dan uw naam, adres en maat naar info@uitinmill.nl.

Stichting Activiteiten Mill (SAM) organiseert samen met voetbalvereniging Juliana niet alleen de Vakantiejaarmarkt op 27 juli, maar ook de Lenterie op zondag 1 mei. Daarnaast heeft SAM dit jaar het project “Beleef het in Mill” opgestart. Daarmee wil men het Millse Landschapspark extra promoten. Dit door er kleinschalige activiteiten te organiseren zoals o.a. een trialshow op een mountainbike op zondag 22 mei, een openluchtbioscoop met de film Mamma Mia! op zondagavond 12 juni (1e pinksterdag) en een muziekmiddag op zondag 26 juni. Een andere activiteit in dat project is het park promoten als ideale locatie om een ballonvaart te beginnen. Dit seizoen zijn er daarom al diverse ballonnen vanuit het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg in Mill opgestegen.

Meer informatie over dit project is te vinden op www.beleefhetinmill.nl. Een overzicht van geplande vaarten en overige activiteiten staan ook in de online uitagenda op www.uitinmill.nl.