Deel dit artikel ‹ Terug

Juveniles presenteren eerste cd

Geplaatst op: donderdag 7 april 2011


Zaterdag 16 april 21.30 uur café Royal Mill

De Wilbertoordse blues- rockband Juveniles presenteren zaterdag 16 april aanstaande hun eerste CD. Dat doen ze die avond vanaf 21.30 uur in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. In het voorprogramma staan de Honingbroekjes. Toegang is uiteraard gratis.

Blues- rockband Juveniles werd officieel opgericht in 2001. Een aantal muziekliefhebbers bezocht regelmatig muziekfestivals en onder het genot van een drankje werden deze daarna uitgebreid geëvalueerd. Tijdens zo’n evaluatie kreeg men zoveel inspiratie dat men besloot zelf een band te beginnen. Een prima besluit blijkt nu 10 jaar later. Want met hun repertoire bestaande uit eigen werk en nummers van o.a. Black Crowes, Neil Young, Fabulous Thunderbirds, Lynnard Skynnard en Jimmy Hendrix zijn ze een graag geziene gast op festivals en in kroegen.

Vrij vertaalt staat Juveniles voor Jonkies. De 5 rockers zijn dan weliswaar niet meer zo piep maar rocken nog als de beste. Dat zullen John van de Kandelaar (zang), Henk Klaassen (gitaar), Willie “slowhand” van den Heuvel (gitaar), Frans van Tienen (bas) en Mat van Boxtel (drums) laten horen op 16 april. Ook op hun eerste CD die ze die avond gaan presenteren hebben de heren rockers de kracht van de Juveniles prima neer weten te zetten. Die kracht zit hem vooral in het plezier beleven aan gezamenlijk muziek maken en dat is te horen en zien.

Nu alvast meer weten? Bekijk dan www.bluesrockbandjuveniles.nl. Live hoort en ziet u ze samen met de Honingbroekjes zaterdagavond 16 april tijdens hun CD presentatie vanaf 21.30 uur in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. www.caferoyalmill.nl