Deel dit artikel ‹ Terug

Voorbereiding open atelierroute 10 en 17 april in volle gang

Geplaatst op: woensdag 6 april 2011


10 en 17 april 2011
De deelnemende galeries en ateliers van alweer de 12e editie zijn geopend op ZONDAG 10 APRIL EN ZONDAG 17 APRIL VAN 11.00 TOT 17.00 UUR. Diverse kunstenaars uit onze gemeente hebben een gastexposant uitgenodigd in hun atelier en ook met deze kunstenaar kunt u gedurende de 2 zondagen van gedachten wisselen en de sfeer proeven waarin hij of zij werkt.

Start route
In de hal van het gemeentehuis aan de Brink 3 te Sint Anthonis is op 10 tot en met 17 april ( tijdens openingstijden) van de 33 deelnemers (inclusief gastexposanten en galeries) een kunstwerk te zien. Aan de hand van deze groepsexpositie stippelt u op een plattegrond (te koop tegen een kleine vergoeding) uw eigen route uit.

Maak kans op een uniek kunstwerk tijdens dit weekend
De deelnemende kunstenaars hebben allen een kunstwerk beschikbaar gesteld voor verloting. Deze schilderijen en objecten vindt u in de hal van het gemeentehuis. Door middel van aankoop van een lot (€ 1,00) maakt u kans op een uniek kunstwerk. U stopt het aangekochte lotnummer in de bus van het werk van uw favoriete kunstenaar. De trekking is op zondag 17 april, om 17.00 uur.

Deelnemers aan de Open Atelierroute
Voor een lijst van deelnemende kunstenaars verwijzen wij u naar bijgevoegde uitnodiging, de middenpagina van de PeelrandWijzer van deze week of onze website www.kunstkring.com of tel. 0485-382811.