Deel dit artikel ‹ Terug

Bulldog-LT zaterdag 2 april bij Cafe Royal te Mill

Geplaatst op: donderdag 24 maart 2011


Vogels, verzamelingen en veel muziek in april bij café Royal

De laatste zaterdag van maart is/was er helaas even geen blues bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat had alles te maken met een groot bluesfestival op die dag elders in de regio. Maar op zaterdag 2 april halen we dat in met de bluesrock band Bulldog-LT. Zij zijn vanaf 21.30 uur te horen en zien waarbij de entree zoals gebruikelijk gratis is.

Bulldog-LT speelt Bluesrock muziek. Dat eigenlijk vrijvertaald wil zeggen dat vrijwel alle blues muziek is overgoten door een vette rock sound. Ook wordt er wel eens een vergelijking gemaakt met een Rockband die vooral blues speelt. Belangrijke invloeden in hun stijl zijn o.a. Gary Moore (Still got the blues periode) Pat Travers, Julian Sas, enz... Zelf geven ze het liever de titel "PowerBlues" blues met een vette knipoog naar de (hard)rock. Maar de laatste tijd komen er ook meer en meer classicrock songs op de setlijst van Bulldog-LT.

Verder zijn er in april nog tal van andere activiteiten bij café Royal. Zo start zondag 3 april de maandelijkse Vogelbeurs, zondag 10 april de maandelijkse Verzamelbeurs en is er op zaterdagavond 16 april een CD presentatie van de Juveniles. Die avond zullen ook de Honingbroekjes bij Royal te horen zijn. De laatste zaterdag van april, Koninginnedag 30 april, staat de Tone & Cisband er om het bluesseizoen bij Royal af te sluiten.

Kijk voor meer informatie en de complete agenda van activiteiten op www.caferoyalmill.nl.