Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe supermarkt in gemeente Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: maandag 21 maart 2011


Online uitbreiding Dagwinkel Langenboom

De Dagwinkel aan de Dennendijk in Langenboom heeft nu via www.dagwinkellangenboom.nl ook een online vestiging. Hierdoor is snel online bestellen mogelijk en worden de bestelde boodschappen keurig thuis bezorgd. Vanaf een bestelling van € 15,-- is dit thuisbezorgen in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord helemaal gratis.

De Dagwinkel van Leon en Petra van den Boom in Langenboom is sinds juni open. Leon: “Het gaat erg goed. We krijgen veel positieve reacties van onze klanten en je merkt dat veel inwoners blij zijn met weer een dorpswinkel in Langenboom. Maar ook van buiten Langenboom krijgen we reacties.” Die reacties brachten Leon op het idee ook een online winkel op te zetten. “Wij bezorgen ook boodschappen bij de mensen thuis. De bestelling geeft men dan telefonisch door. Ik bedacht dat dit eigenlijk ook online zou moeten kunnen. Vandaar de site www.dagwinkellangenboom.nl.”

Met deze site en het thuis bezorgen van boodschappen richt de Dagwinkel Langenboom zich niet alleen op particulieren. Leon: “We hebben ook diverse bedrijven en instellingen die het prettig vinden dat we spullen komen brengen. Via de site kan men 24 uur per dag bestellen. Afrekenen hoeft niet online, dat kan gewoon als we de boodschappen afleveren.” Vindt men online bestellen een probleem? Dan kan men ook een lijst met het assortiment downloaden, printen en aanstrepen wat men wil bestellen. “Dat doorgeven van de bestelling kan hier in de winkel maar ook gewoon telefonisch.”

Kijk op www.dagwinkellangenboom.nl voor meer informatie. Bellen kan met tel. 0486-432444.