Deel dit artikel ‹ Terug

Twitteren om hartveiligheid te vergroten

Geplaatst op: woensdag 16 maart 2011


Regio – Wist u dat Stichting Kies voor Leven al sinds 26 mei 2010 actief is op Twitter? Als u ons volgt blijft u via automatische feeds op de hoogte van het laatste geplaatste landelijke AED nieuws. Klik daartoe op de volgende link: https://twitter.com/hartbewaker

Wat is Twitter?
Twitter is hét nieuwe medium waarbij u met korte tekstberichten, a-la SMS real-time kan communiceren met de hele wereld. Wat Twitter uniek maakt is dat u niet perse achter de computer moet zitten om berichten te posten of te ontvangen. U kunt gemakkelijk via uw telefoon berichten ontvangen en versturen. Zo blijft u altijd op de hoogte. Via deze razend populaire tool houden wij u op de hoogte van nieuwe AED ontwikkelingen en nog veel meer nieuws rondom de AED (Automatische Externe Defibrillator).

Hoe werkt het?
Als u actief wilt worden op Twitter dient u eerst een account aan te maken (surf naar www.twitter.com). Nadat dit gebeurd is, klikt u op “volg ons op Twitter”. U ontvangt vanaf dat moment alle Kies voor Leven tweets in uw Twitter account. Dus aarzel niet en volg ons op twitter, klik op bovenstaande link en vraag uw collega´s hetzelfde te doen!

Het Twitteraccount van Stichting Kies voor Leven wordt alleen gebruikt om berichten mee te verzenden, en niet om ze te ontvangen. Hebt u vragen of opmerkingen, verzend deze dan niet via Twitter, maar bijvoorbeeld per e-mail: info@kiesvoorleven.nl of telefoon: 0485-451847.