Deel dit artikel ‹ Terug

Fitland Mill start met cursus AED voor particulieren

Geplaatst op: maandag 14 maart 2011


Alarmeren – Reanimeren – Defibrilleren

Vanaf april is er iedere laatste vrijdagochtend van de maand bij Fitland in Mill een cursus wat te doen bij een hartstilstand en werken met een AED. Deze cursus duurt 3 uur en is speciaal voor particulieren zonder verdere kennis van EHBO. De eerste cursus zal vrijdag 29 april om 09.00 uur gegeven worden. Aanmelden kan bij de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill en telefonisch op 0485-455000.

Op steeds meer plekken, bij zowel bedrijven als openbare gebouwen zie je ze hangen, de Automatische Externe Defibrillator (AED). Helaas is er nog altijd een grote groep mensen die niet weten hoe met een AED te werken. Ook hoe een hartstilstand te herkennen is en wat dan te doen is voor velen onbekend. Daarom start Fitland in Mill vanaf eind april met een 3 uur durende cursus waarbij bovenstaand op een duidelijke manier uitgelegd zal worden. Na afloop van deze cursus, die volgens de normen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) wordt gegeven, is er voor deelnemers tevens een certificaat.

Werk mee aan een hartveilige omgeving en zorg dat u op de hoogte bent van het geen u bij een hartstilstand kunt doen. Aanmelden voor deze eerste cursus op vrijdagochtend 29 april of voor een van de volgende bijeenkomsten kan bij de receptie van Fitland in Mill. Telefonisch kan dit via tel. 0485-455000. De kosten bedragen 49,50 euro per persoon.

Wilt u meer informatie over deze cursussen of een BHV opleiding? Dan kunt u contact opnemen met Magda Zijlstra via bhv@fitland.nl of 06-53 26 73 19.