Deel dit artikel ‹ Terug

Zoo Parc Overloon zoekt nieuwe kinderdirecteur

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2011


Ga jij graag naar een dierenpark? Zou je meer willen leren over dieren of droom je er zelfs van om later in een dierenpark te werken? Let dan op, want Zoo Parc Overloon is op zoek naar een nieuwe kinderdirecteur! Als kinderdirecteur leer je Zoo Parc Overloon goed kennen en maak je hele bijzondere dingen mee. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en zou je je graag een jaar lang voor Zoo Parc Overloon in willen zetten? Laat het ons voor 31 maart 2011 weten en misschien mag jij jezelf straks ‘directeur’ noemen!

Als je kinderdirecteur bent, mag je natuurlijk net iets meer dan de gewone bezoekers. Zo mogen jij en je familie een jaar lang gratis naar je ‘eigen’ dierentuin. En omdat het als directeur belangrijk is om te weten hoe het in je park er aan toe gaat, krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Ook mag je met je verjaardag een feestje in Zoo Parc Overloon vieren met je vriendjes en vriendinnetjes.

Maar het is niet altijd feest, er moet ook gewerkt worden! Als kinderdirecteur heb je een belangrijke rol tijdens diverse evenementen; een lintje doorknippen bij de opening van een nieuw dierverblijf bijvoorbeeld of het verwelkomen van een nieuwe diersoort. En vind jij het ook belangrijk dat de natuur wordt beschermd? Eén van je taken zal zijn dat je je inzet voor een natuurbehoudproject. Zoo Parc Overloon steunt met een eigen natuurbehoudstichting, Stichting Zodiac Nature Watch, verschillende projecten die bedreigde diersoorten en hun leefomgeving beschermen. Als kinderdirecteur probeer je één van deze projecten zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.

Zou jij graag een jaar lang kinderdirecteur willen zijn van Zoo Parc Overloon? Stuur dan vóór 31 maart 2011 een e-mail waarin je vertelt wie je bent en waarom jij de nieuwe kinderdirecteur wilt worden. Voeg je naam, leeftijd en contactgegevens toe en stuur deze e-mail onder vermelding van ‘sollicitatie kinderdirecteur’ naar overloonzoo@zodiaczoos.nl. Eind april wordt op de website van Zoo Parc Overloon bekend gemaakt wie de nieuwe kinderdirekteur van 2011 is geworden.