Deel dit artikel ‹ Terug

Rijkevoort krijgt een "opkikker"

Geplaatst op: donderdag 3 maart 2011


Wonen in een dorp als Rijkevoort heeft veel voordelen en echter ook een paar nadelen. Voor iedereen zijn deze verschillend en iedereen mag deze voor zich zelf dan ook bepalen.

Leefbaarheid is voor een kleine gemeenschap heel belangrijk. Onderlinge betrokkenheid en respect zijn daarbij sleutelwoorden. Verenigingen moet het hebben van de aanwas van nieuwe leden en de sfeer in de vereniging. Ondernemers moeten het steeds meer en meer hebben van de ‘gunfactor’.

Enkele inwoners van het mooie Rijkevoort dragen daar zijn of haar steentje aan bij en daarom krijgen wij een ‘opkikker’. Nadat enkele initiatiefnemers het voortouw hebben genomen, werd het idee omarmd door velen. Carnavalsdinsdag word er een kunstwerk onthuld in de vorm een bronzen kikker. De kikker is ontworpen en gemaakt door de Milsbeekse Bronsgieter/kunstenaar John Bors. Deze kikker komt op een centrale plaats in Rijkevoort te staan. De locatie is voor het pand van Erven Verbruggen. Deze kikker staat voor onderlinge betrokkenheid en respect en als stimulans om te blijven kijken naar de betrokkenheid bij Rijkevoort.

Reserveer carnavalsdinsdag (8 maart) rond 13.00u alvast in je agenda!
advertentie