Deel dit artikel ‹ Terug

De voedselbank heeft hulp nodig; Uw hulp!

Geplaatst op: maandag 28 februari 2011



De voedselbank Land van Cuijk, met uitgiftepunten in Boxmeer, Cuijk, Grave en Mill, heeft te maken met een grote toestroom van nieuwe cliënten. Op dit moment geven wij noodhulp aan zo’n 220 gezinnen; ongeveer 1000 mannen, vrouwen en vooral kinderen die in armoede leven en dankzij die wekelijkse voedselpakketten in elk geval fatsoenlijk te eten krijgen.

Hoewel de voedselbank alle voedsel om niet verkrijgt van gulle leveranciers en alle vrijwilligers zonder vergoeding hun werk doen, zijn er toch veel kosten die gemaakt moeten worden en die ons in financiële problemen brengen. Denk aan energiekosten, telefoonkosten, verzekeringen en vooral de kosten van de bus die overal in de regio voedsel ophaalt bij de leveranciers, m.a.w. transport- en opslagkosten.

Daarom doen wij een dringend beroep op u om ons te steunen met een maandelijkse of jaarlijkse donatie. Als veel mensen een kleine bijdrage geven kunnen wij ons werk voortzetten. Ons rekeningnr. is 109041259 t.n.v. St. Voedselbank Land van Cuijk.
Wij rekenen op u.