Deel dit artikel ‹ Terug

Sfeer van weleer tijdens vastenmiddagbal voor senioren

Geplaatst op: donderdag 17 februari 2011



Voor het eerst was er vorig jaar tijdens carnaval een middag speciaal voor medioren en senioren in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Gezien de grote publieke belangstelling en de enthousiaste reacties van bezoekers een schot in de roos. Daarom staat deze “Sfeer van weleer” opnieuw op het programma op dinsdagmiddag 8 maart. Er is muziek, er kan gedanst worden maar er is ook gelegenheid om gezellig te buurten en borrelen.

Op initiatief van Café Royal, de KBO afdeling Mill, de SWOM, het Senioren Hobby Centrum en SCM ’t Gèrmelaand is er weer een matinee op carnavalsdinsdag. Het zal zoals in het verleden een middag worden vol dans, muziek en gelegenheid om gezellig te buurten. Alle medioren en senioren zijn hierbij van harte welkom. Jos Driessen en Peter Roijendijk zullen als “Munne Maot en Ik” deze middag muzikaal omlijsten. Zoals zij ook in het verleden deden brengen zij tijdens dit carnavalsmatinee de echte dans en feestmuziek voor de echte liefhebbers.

Uiteraard zijn ook de dorstlustige hoogheden prins Martin en prinses Nicole van ’t Gèrmelaand aanwezig en is er muziek van de Kneut. Er is voor iedereen een kopje koffie van het huis en de middag zal worden afgesloten met een gratis kop erwtensoep. De entree is tevens gratis. Zaal open om 12.30 uur en de aanvang van het programma is 13.00 uur.

Kijk voor meer informatie over carnaval in Mill op www.germelaand.nl