Deel dit artikel ‹ Terug

2e Kasteelronde zondag 22 mei in Mill

Geplaatst op: dinsdag 15 februari 2011



Spectaculaire trialshows op mountainbike tijdens Millse wielerwedstrijd

Op zondag 22 mei zal opnieuw de Kasteelronde in Mill worden verreden. Deze wielerronde werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd door Wielerclub Mill, Stichting Activiteiten Mill en WV de Maaskant. Gezien de vele positieve reacties van renners, jury en publiek kon een vervolg niet uitblijven. Daarom zal er op zondag 22 mei opnieuw een Kasteelronde zijn.

“We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor onze wielerronde,” vertelt René Teunesen van Wielerclub Mill. “In januari hebben we definitief 22 mei als datum toegewezen gekregen om onze 2e Kasteelronde te houden.” Dit parcours van zo’n 2200 meter zal net als vorig jaar rond kasteel Aldendriel te vinden zijn met start en finish ter hoogte van het Lagerhuis. René: “Aan de start krijgen we dit jaar onder andere weer de nieuwelingen en amateurs A, maar ook worden de clubkampioenschappen van wielervereniging de Maaskant verreden en nieuw dit keer is een dikke banden race voor de jeugd.”

Tijdens deze Kasteelronde zijn er in het naastgelegen Landschapspark de hele dag trialshows op een mountainbike door Patrick Smit. Tevens zal hij na iedere demonstratie ook workshops geven aan kinderen. Dit alles is uiteraard gratis toegankelijk. www.uitinmill.nl