Deel dit artikel ‹ Terug

3e en laatste fase van start bij Wellnessboot Mill

Geplaatst op: maandag 14 februari 2011


Wellnessresort blijft uitbreiden

Mill - Sinds 1 augustus 2010 is de Wellnessboot bij Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill operationeel. Afgelopen maand kon men er al de 20.000e bezoeker verwelkomen. In december 2010 is de 2e fase afgerond en deze week is gestart met de derde en laatste fase. Komende zomer zijn alle nieuwe faciliteiten gerealiseerd.

Sinds deze week zijn er werkzaamheden te zien bij de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill. Overigens hebben bezoekers van dit wellnessresort daar geen last van. Na de realisatie echter wel veel gemak. De Wellnessboot zal namelijk worden uitgebreid met o.a. een overdekt zwembad met een Extra ligweide, daar het totaal aan ligbedden komt op zo’n 200 stuks. Maar ook komen er extra rustruimtes zoals een Cocoon rustruimte, een Panorama rustruimte met uitzicht over het overdekte zwembad en een Rustruimte met speciale stoelen.

Na de opening van de Wellnessboot zijn ook al diverse tips van bezoekers ontvangen en deze worden nu meteen meegenomen. Zo wordt het restaurant uitgebreid naar het bovendek, wordt het meubilair in het restaurant opnieuw gestoffeerd en komt er een hot tub op niveau. Enthousiast zijn bezoekers over de uitbreiding sinds december met de beauty afdeling met behandelkamers. Daar vindt u massages en beautybehandelingen, zonnebanken, collageenbank en extra kleedruimtes. Onlangs is daarbij ook nog de Hammam behandelruimte geopend.

Mocht u nu denken: ik heb ook nog tips of goede ideeën die men wellicht nu mee kan nemen in de laatste fase dan horen wij dat graag. Mail naar info@wellnessboot.nl. De beste tip wordt beloond met een 12-badenkaart. www.wellnessboot.nl