Deel dit artikel ‹ Terug

20.000e bezoeker op Wellnessboot Mill

Geplaatst op: donderdag 10 februari 2011



Ria en Neeltje van den Hoogen uit Venray werden op donderdag 3 februari als 20.000e bezoeker aan de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill begroet. Moeder en dochter werden verrast met bloemen en een 12 badenkaart.

Neeltje van den Hoogen is onlangs afgestudeerd aan de Hogeschool Leisure, Toerisme & Environment met een Master. Om dit te vieren kreeg ze van haar moeder een dagje Wellnessboot aangeboden. “We zijn hier voor het eerst en dan is het een extra verrassing om de 20.000e bezoekers te zijn,” aldus de dames van den Hoogen. “De boot is wel heel speciaal. Net alsof je in een andere wereld stapt, een bijzondere dimensie.”

Het bezoek aan de Wellnessboot was voor Neeltje en Ria een dagje uit. Neeltje had een arrangement Wave to Total beauty geboekt en Ria Face try out. Dat wil zeggen dat de dames niet alleen gebruik maakten van alle sauna faciliteiten maar ook een gezichtsbehandeling kregen. Neeltje had daarnaast nog een hotstone massage. “Alles is hier perfect afgewerkt, mooie kleuren en heerlijke geuren.” Daarnaast waren ze vooral ook te spreken over de hygiëne. “Daar letten we altijd op bij een saunabezoek, maar dat is hier prima in orde.”

Tussen al het relaxen door kan er op de Wellnessboot ook gebruik worden gemaakt van uitgebreid restaurant. “We hebben nu alleen nog maar het warme appelgebak gehad en dat was al heerlijk,” aldus Ria en Neeltje. “De gerechten die we gezien hebben zien er goed uit dus dat belooft nog wat voor vandaag.”

Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op www.wellnessboot.nl