Deel dit artikel ‹ Terug

Maandelijks kinderfeestje bij Cafe Royal in Mill

Geplaatst op: donderdag 3 februari 2011Vanaf woensdag 23 februari is er iedere maand een kinderfeestje bij café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Onder de naam “Lach en doe maar mee” presenteert Frank Peters uit Mill er als Knarf & Koo iedere laatste woensdag van de maand een programma voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Tijdens deze show die om 13.30 uur begint en duurt tot 17.30 uur is er naast theater, poppenkast, spel en humor ook drinken, koek, friet, snacks en meer.

“Kinderfeestje Mill is dus echt geschikt om je kinderfeestje te komen vieren,” vertelt de 52 jarige Frank Peters uit Mill. “Maar ook als men niets te vieren heeft zijn kinderen natuurlijk welkom. Het is een middag vol actie maar ook met rustigere momenten waarbij we spelletjes doen, wat eten en drinken. Maar ook is het spannend bij de poppenkast en de avonturen die Knarf beleeft.” Frank vertelt dat het ook niet voor niets de “Lach en doe maar mee” show heet. “Kinderen worden echt actief bij de show betrokken en zeker de jarige kinderen krijgen een feestelijke behandeling.”

Frank Peters trekt al vele jaren als clown en met een poppentheater door het land. “Ook speel ik bepaalde typetjes op feesten, evenementen en bijvoorbeeld braderieën. En in Mill kent men mij natuurlijk ook als buutreetner op de Millse zittingen.” Op dit moment werkt Peters aan een reizend poppentheater. “Het wordt een soort pipowagen waarmee ik bij scholen, clubs en verenigingen voorstellingen kan geven, maar ook om bijvoorbeeld in een park of op een plein te zetten.”

Meer informatie over de kinderfeestjes van Knarf & Koo is te vinden op www.kinderfeestjemill.nl. Via die site is ook het reserveren mogelijk.
advertentie