Deel dit artikel ‹ Terug

Uitreiking verhalenwedstrijd Schrijf je eigen geschiedenis

Geplaatst op: maandag 31 januari 2011


Op vrijdag 11 februari 2011 reikt BiblioPlus prijzen uit aan de drie beste inzendingen van de verhalenwedstrijd ‘’Schrijf je eigen geschiedenis’. De uitreiking vindt plaats in de bibliotheek van Boxmeer. Alle deelnemers van de wedstrijd krijgen bij deze gelegenheid ook een exemplaar van de verhalenbundel met daarin alle inzendingen van de wedstrijd.

De verhalenwedstrijd werd gehouden in september 2010. In deze maand werd in aanloop naar het Festival Leve(n)de geschiedenis in de vestigingen van BiblioPlus extra aandacht besteed aan geschiedenis en verhalen. De verhalenwedstrijd was daar een onderdeel van.

Aan deze wedstrijd kon iedereen deelnemen, jong en oud, ervaren of juist niet. De uitdaging van de wedstrijd was een ervaring of herinnering die jezelf is bijgebleven vast te leggen in een persoonlijk verhaal. De verhalen moesten dus waargebeurd zijn, geschreven zijn vanuit de eigen ervaring en niet meer dan +/- 1000 woorden bevatten.

BiblioPlus nodigt u van harte uit om deze uitreiking bij te wonen op vrijdag 11 februari 2011 om 19.00 uur in de bibliotheek te Boxmeer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Etske Berk via telefoonnummer 0485-583500 of via e.berk@biblioplus.nl.