Deel dit artikel ‹ Terug

Fitland Boxmeer in nieuw jasje

Geplaatst op: donderdag 27 januari 2011


Door verbouwing gesloten tot maandagavond 31 januari

De vestiging van Fitland aan de Rembrandt van Rijnstraat in Boxmeer is van donderdagavond 27 januari tot maandagavond 31 januari 18.00 uur gesloten. Dit in verband met een grondige verbouwing. Er komt nieuwe fitnessapparatuur, een nieuw plafond, nieuwe vloerbedekking, een nieuwe bar met nieuw meubilair en alles wordt opnieuw geschilderd. Uiteraard is na deze vier dagen dat Fitland Boxmeer gesloten is nog niet alles klaar, maar sporten is vanaf dan weer mogelijk.

Manuela Verbeek is samen met Remco Muyris vestigingsmanager van Fitland Boxmeer. “We hebben als Fitland dit sportcentrum in juli 2008 overgenomen,” vertelt Manuela. “Sinds die tijd hebben we via klein onderhoud wel al het één en ander veranderd, maar nu is het tijd voor het grotere werk zoals nieuwe plafonds, nieuwe vloeren, bar, receptie en kleuren.”
Na deze verbouwing is de vestiging van Fitland in Boxmeer weer helemaal up-to-date. “Voor de leden is de nieuwe fitnessapparatuur natuurlijk het belangrijkste. We hebben sinds vorige maand al 32 nieuwe spinningfietsen en nu vervangen we dus ook de rest van de apparatuur.”
Samen met alle leden zal eind maart na de kwartaalworkout de heropening gevierd worden met een hapje en drankje. “Maar ook niet leden zijn natuurlijk van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen hier bij Fitland Boxmeer en een proefles mee te doen.” Hiervoor kan men telefonisch een afspraak maken via tel. 0485-576916.

Kijk voor meer informatie op www.fitland.nl.