Deel dit artikel ‹ Terug

Openbare achterbanvergadering Algemeen Belang '90 op maandag 31-01-2011

Geplaatst op: donderdag 20 januari 2011



Op maandagavond 31 januari heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur in Marienweerd in Mill weer haar eerst volgende achterbanvergadering. Zowel leden als niet leden zijn hierbij van harte welkom. Als u als niet lid hierbij aanwezig wilt zijn, laat dat dan even weten aan het secretariaat van AB’90. U ontvangt dan namelijk alle relevante agendastukken. Stuur een mailtje naar bestuur@ab90.nl of bel met Mayke Selten op tel. 0485-451105.

Tijdens de achterbanvergadering is AB’90 wethouder Jos van den Boogaart aanwezig en ook de volledige fractie. Zij zullen een toelichting geven op de agendastukken van de raadscommissies van dinsdag 1 en donderdag 3 februari plus de raadsvergadering van donderdag 17 februari. Tijdens deze achterbanvergadering kunnen vragen gesteld worden over deze agenda’s maar is er ook ruimte voor alle andere zaken die in de gemeente Mill en Sint Hubert spelen.

Kortom, wilt u meepraten over het geen er in uw eigen woon- en leefomgeving speelt, bezoek dan de achterbanvergadering van Algemeen Belang ’90. Zie voor meer informatie www.ab90.nl.