Deel dit artikel ‹ Terug

Seniorenmiddag in Mill wordt een avond 11 Plussers zitting

Geplaatst op: maandag 10 januari 2011


Vrijdag 4 februari 2011 19.00 uur Concertzaal Mill

Dit carnavalsseizoen is er geen Seniorenmiddag maar een “11 plussers zitting”. Uit een enquête die vorig jaar tijdens de Seniorenmiddag gehouden werd bleek dat men liever een avond dan een middagpronkzitting had. Daarom heeft Stichting Carnaval Mill besloten het programma van zaterdagmiddag te verhuizen naar de vrijdagavond en veranderen ze de naam in “11 plussers zitting”. Deze zal gehouden worden op vrijdag 4 februari van 19.00 uur tot 22.30 uur in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill.

Op de “11 plussers zitting” hoort en ziet u op vrijdagavond 4 februari een speciaal samengesteld programma. Op deze avond zijn er enkele optredens die ook op de pronkzittingen te zien zijn, maar ook een aantal speciale acts, die alleen voor de “11 plussers zitting” bedoelt zijn. De entree is 6 euro en kaartjes zijn die avond aan de kassa verkrijgbaar.

Wilt u meer informatie of hebt u wellicht een leuk optreden voor deze “11 plussers zitting”? Neem dan contact op met José van Oijen via tel. 0485-455354. Meer informatie over carnaval vierend Mill is ook te vinden op www.germelaand.nl.